Over Hairindi

Hairindi een uniek Nederlands bedrijf

Hairindi is een uniek Nederlands bedrijf welke is ontstaan uit de ideologie om een samenwerking aan te gaan met onze familie in Zuid India om deze een iets beter bestaan te geven. Van origine Indiaas en de taal machtig geeft dat ons de mogelijkheid het human hair persoonlijk in te kopen. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit 100% human hair waarborgen waar wij voor staan.

We besteden zoveel mogelijk bedrijfsactiviteiten uit aan de plaatselijke bevolking aldaar. Zodat de bevolking verzekert is van een bron van inkomsten. Uiteraard werken we alleen op basis van eerlijke-handel. Hairindi selecteert persoonlijk het human hair in Zuid India. Waarna het verwerkt wordt tot diverse producten. Hierdoor zijn we in staat om een hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs op de Europese markt te brengen. 

Wereldwijd

Inmiddels is Hairindi over de hele wereld actief om human hair op een eerlijke manier in te kopen.

Naast het human hair heeft Hairindi  de productrange uitgebreid met een zeer divers assortiment haarwerk producten. En kunnen we de klanten de mogelijkheid bieden costum made producten te laten maken.