Over ons

Hairindi is een uniek Nederlands bedrijf opgericht in 2009. Ontstaan uit de ideologie door in Nederland een eigen bedrijf op te starten tevens onze familie in India en de plaatselijke bevolking een iets beter bestaan te geven. Ondanks dat we niet afkomstig zijn uit het “haarvak“ hebben wij dit in korte tijd eigen gemaakt. En zijn we met zeer veel enthousiasme bezig een prachtig product op de Nederlandse markt te brengen.Wij selecteren persoonlijk al het haar wat wij importeren uit India. Dat betekent dat we meerdere malen per jaar naar India af reizen om daar het haar te selecteren. Pas als het haar aan onze hoge kwaliteitseisen kan voldoen dan is het geschikt voor import en brengen we het op de nederlandse markt.
Door deze zeer persoonlijke aanpak kunnen wij het haar tegen een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Deze scherpe prijs doet absoluut niets af aan de kwaliteit van het haar . Hairindi geeft u de voordelen van een zeer hoge kwaliteit haar, goede prijs kwaliteit verhouding, persoonlijke aanpak en een niet goed geld terug garantie.

Onze bedrijfsvisie is gebaseerd op een nauwe samenwerking tussen Nederland en India. Wij proberen zoveel als mogelijk te handelen op een eerlijke-handel basis. We besteden daarom ook zoveel mogelijk bedrijfsactiviteiten uit in India, zodat de bevolking door onze opdrachten verzekerd is van een bron van inkomsten. Onze agenten in India krijgen een naar de Indiase maatstaven goed salaris,. Daarnaast proberen wij per reis naar India zoveel mogelijk spullen voor de bevolking mee te nemen. Zoals rollators, krukken, schoeisel, zaden, pennen, schriften, oude mobiele telefoons, speelgoed, etc. De plaatselijke middenstand ondersteunt ons initiatief en geeft met grote regelmaat diverse spullen aan ons mee.